Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Dječji vrtić Orebić, kao tek drugi u našoj županiji, organizira ciklus jesenskih radionica iz UNICEF-ovog programa 'RASTIMO ZAJEDNO'. Prijave roditelja djece do 4 godine zainteresiraih za sudjelovanje u radionicama primaju se do 30.09. u vrtiću.

U korčulanskim i pelješkim turističkim zajednicama, članicama destinacijskog PPS kluba Korčula-Pelješac pojačano rade na provedbi projekta 'Hrvatska 365' Ministarstva turizma s ciljem produljenja turističke sezone.

Provodeći mjere protupožarne zaštite Dobrovoljno vatrogasno društvo Orebić dosad je na najšumovitijem području jugozapadnog dijela općine Orebić postavilo 24 protupožarna spremnika za vodu ukupnog kapaciteta pet tisuća litara.

U općini Orebić završena je javna rasprava o prijedlozima urbanističkih planova uređenja zapadnog dijela turističke zone Liberan u Vignju i uređenja gospodarske zone Podvlaštica sjeveroistočno od Orebića.

Srijeda, 17 Rujan 2014 13:06

Nova rasvjetna tijela

U Orebiću je jučer, na Dan zaštite ozonskog omotača počela zamjena rasvjetnih tijela duž ulice Bana Josipa Jelačića i od trajektnog pristaništa prema hotelima, a prema projektu koji zajednički sa 460.000 kuna u omjeru 60:40 financiraju Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i općina Orebić. 

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku