Novosti - Orebić - Pelješac - regija

U povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana članice Lige protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo-Mljet u trpanjskoj općini orgenizirale su prodaju cvijeća i cvijetnih aranžmana za svoje sumještane u Trpnju.

Petak, 31 Listopad 2014 14:47

Ususret blagdanu Svih Svetih i Dušnom danu

U susret blagdanu Svih Svetih i Dušnom danu Pelješćani već od danas pohode grobove svojih pokojnika, polažu cvijeće, pale svijeće i tihim prisjećanjem uz molitvu odaju im počast.

Ministarstvo turizma odobrilo je 390 tisuća kuna za izradu projektne dokumentacije za cjelovito uređenje plaže Trstenice u Orebiću uključujući i rekonstrukciju postojećeg plažnog objekta i gradnju gradnju manje lučice za prihvat izletničkih brodova.

Drugi, ujedno i posljednji put u ovoj godini u Trstenik je uplovio manji kruzer 'La bell d'Adriatic' pod belgijskom zastavom, kojim je na proputovanju iz Dubrovnika u Korčulu u to pelješko mjesto u kraći posjet došlo 160 američkih turista.

U dječjem vrtiću i jaslicama u Orebiću brojnim aktivnostima obilježavaju se Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u kojima sudjeluju svi polaznici te ustanove.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku