Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Na zajedničkoj sjednici Upravnog i Nadzornog odbora Dobrovoljnog vatrogasnog društva Orebić utvrđen je program proslave 50. godišnjice osnivanja i rada društva koje danas okuplja 80 operativnih članova.

U nastavku obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige Narodnu knjižnicu Orebić u pratnji svojih učiteljica posjetilo je 34-ero učenika prvih razreda Osnovne škole Orebić.

Svečanim otvaranjem uz dodjelu osobnih i kolektivnih priznanja večeras u hotelu 'Astrea' u Mlinima počinju 24. međunarodni susreti vinogradara i vinira 'Sabatina 2014., koje pod pokroviteljstvom predsjednika Iva Josipovića u suradnji s Dubrovačko-neretvanskom županijom, općinama Konavle i Župa dubrovačka organizira Zadružni savez Dalmacije.

Četvrtak, 06 Studeni 2014 09:00

Svečano obilježavanje blagdana Svih svetih

I ove su godine na blagdan Svih svetih mještani naše župe posjećivali posljednja počivališta svojih bližnjih, ukrašavali grobove cvijećem i palili svijeće za duše pokojnika.

Od početka ovog mjeseca prestala je zabrana paljenja vatre na otvorenom prostoru što će trajati do početka lipnja iduće godine.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku