Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Na jutros održanoj javnoj dražbi u sklopu stečajnog postupka korčulanske 'Mediteranske plovidbe', orebićko komunalno trgovačko društvo 'Bilan' postalo je novi vlasnik brodova "Tamaris" i "Lovor".

U subotu, 29. studenog 2014., Dobrovoljno vatrogasno društvo Orebić, osnovano 1964. godine obilježava 50. godišnjicu osnutka.

U Mjesecu hrvatske knjige Narodna knjižnica Orebić pokrenula je  humanitarnu akciju „Djeca Orebića za djecu Gunje“ sa željom da svi zajedno pomognemo obnovu knjižnoga fonda školske knjižnice u Gunji.

GD Crveni križ Korčula provelo je od 10 do 15.11.2014 god. akciju "Solidarnost na djelu 2014" u Osnovnoj školi Orebić, Petra Kanavelića – Korčula, Smokvica, Blato, Vela Luka, u područnim školama Pupnat, Čara i Viganj, Srednjoj školi Vela Luka i Gradskom vrtiću Korčula. Osim u školama akcija je održana u Korčuli i Blatu gdje se prikupljala hrana, higijenske potrepštine i novčane donacije.

Već tradicionalno, orebićki su osnovci u pratnji svojih nastavnika večeras upalili svijeće na ulicama Orebića u spomen žrtve Vukovara.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku