Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Blato, 9.12.2014. U popodnevnim satima utorka je u Blatu na Korčuli organizirana potraga za nestalim P.B. (1938.) iz Kaštela koji je odlutao u nepoznatom pravcu iz Doma za psihički bolesne odrasle osobe.

U srijedu, 10. prosinca, Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice organizira obilježavanje 15. obljetnice smrti dr. Franje Tuđmana, prvog predsjednika Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a.

Prošle subote, 29.11. Udruga MOJE SUNCE, Klub roditelja i djece s posebnim potrebama Orebić-Pelješac održala je prigodnu prodaju adventskih ukrasa koje su roditelji i djeca izradili na zajedničkim radionicama.

U organizaciji Lokalne akcijske grupe LAG 5 u Orebiću su predstavnici njemačke tvrtke MAGECO predstavili sustav tzv. anaerobne filtracije kanalizacije čija primjena omogućuje da nakon tretmana bakterijama voda iz kanalizacijskog sustava izlazi tehnički čista.

Petak, 05 Prosinac 2014 13:46

Odron na zaobilaznici Kućišta i Vignja

Orebić, 5.12.2014. Uslijed obilnih kiša jutros je došlo do odrona velikih komada kamena i zemlje na zaobilaznici Kućišta i Vignja nekoliko stotina metara od odvojka zaobilaznice u naselju Perna.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku