Sretan Vam blagdan Pomoćnice kršćana

Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Preporuka svim građankama i građanima s područja općine Orebić pažljivo slijedite upute Stožera civilne zaštite općine Orebić koji će izdavati preporuke po uputuma epidemiologa i infektologa te županijskog Stožera civilne zaštite kako nebismo ugrozili sebe ili svoje najbliže i kako bismo kroz ovaj proces koji je vrlo ozbiljan, prošli sa što manje neželjenih situacija.

Stožer civilne zaštite Općine Orebić aktivno djeluje sukladno zakonskim obavezama i potrebama na terenu - prati situaciju u vezi s opasnošću od epidemije novog koronavirusa COVID-19 (SARS—CoV-2), te je u kontinuiranom kontaktu s nadležnim županijskim i nacionalnim tijelima. U slučaju potrebe pravodobno ćemo reagirati konkretnim mjerama na području općine Orebić.

Učilište Virtus organizira u ponedjeljak, 16. ožujka u Orebiću dopunsku izobrazbu o sigurnom rukovanju pesticidima.

Iz komunalnog poduzeća KTD Bilan obavještavaju stanovnike Orebića, a posebno Stankovića i Podvlaštice, kako će u utorak 10.03.2020.  biti izvršeno miniranje u eksploatacijskom polju Podvlaštica.

Na 25. međunarodnom ocjenjivanju vina i jakih alkoholnih pića “Dionizijana“ koje je održano u sklopu međunarodnog sajma vina i gastronomije „GAST 2020“ u Splitu zapažen uspjeh postigli su vinari i proizvodači jakih alkoholnih pića s Pelješca i Korčule.

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku