Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Iz Stožera civilne zaštite Općine Orebić o stanju na području naše općine, propusnicama za poljoprivredne radove za fizičke osobe i novooboljelima na području susjednog Trpnja.

Stožer civilne zaštite Općine Orebić upućuje sve građane Općine Orebić koji sumnjaju da su simptomi koje imaju potencijalno zaraza koronavirusom (Covid-19) da nazovu poseban telefon dežurnog liječnika za Covid-19 na području općine Orebić: 099 529 49 45.

Kako doznajemo iz Ministarstva poljoprivrede, trgovačka društva, obrti, zadruge i OPG-ovi koji su u registru poreznih obveznika i imaju prihod veći od 80.500,00 kn propusnice izdaju sami, dok za male OPG-ove, pčelare i posjednike domaćih životinja propusnice izdaje Ministarstvo poljoprivrede.

Nakon što je u skladu s odlukom Vlade, a u sklopu mjera prevencije širenja koronavirusa 16. ožujka vrtić prestao sa redovnim radom, DV Orebić krenuo je sa posebnim programom za djecu putem interneta, a odlukom Općine roditelji će biti oslobođeni plaćanja.

KTD Bilan obavještava korisnike usluga - da će od ponedjeljka, 30. ožujka, zbog što učinkovitije borbe s koronavirusom, zaštite zdravlja djelatnika i svih korisnika usluga smanjiti broj odvoza otpada, te objavljuje novi raspored odvoza.

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku