Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Ktd Bilan objavljuje natječaj za radno mjesto kontrolor naplate parkinga za prijem u radni odnos na određeno vrijeme od 5 mjeseci, probni rok 1 mjesec.

Iz ktd-a Bilan obavještavaju korisnike da se dana 18.4.2022.g. (ponedjeljak, Uskršnji blagdan) PRIKUPLJA OTPAD prema predviđenom planu za mješoviti komunalni otpad (zeleni spremnici), za područje: OREBIĆA, PODVLAŠTICE, STANKOVIĆA, RUSKOVIĆA, PERNE, KUČIŠTA, VIGNJA i LOVIŠTA kako je i uobičajeno. 

Od dana 08.travnja 2022 godine zbog izvođenja radova na polaganju cjevovoda (Podgorje) od skretanja za Gurića selo pa do Bilopolja biti će zatvorena cesta za promet svaki dan u vremenu od 07.30 sati do 18.30 sati. Radovi se planiraju dovršiti u 15 radnih dana.

Turistička kompanija Aminess u potrazi je za entuzijastičnim, vrijednim i komunikativnim zaposlenicima željnim rada i napretka za svoje hotele i objekte na Korčuli - Aminess Liburna Hotel, Aminess Korčula Heritage Hotel, Marko Polo Hotel by Aminess, Aminess Lume Hotel te za Aminess Port9 Resort, i u Orebiću - Aminess Grand Azur Hotel, Aminess Bellevue Hotel, Orsan Hotel by Aminess te za Aminess Casa Bellevue i za Aminess Bellevue Village.

KTD Bilan obaviještava sve žitelje Orebića, posebno naselja Stankovići i Podvlaštica da će se u srijedu 30.03.2022. oko 12 sati izvršiti miniranje na eksploatacijskom polju "Podvlaštica".

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku