Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Iz Crvenog križa prenose apel transfuzijske službe Opće bolnice Dubrovnik da se, zbog smanjenih količina raspoloživih doza krvi svih krvnih grupa, darivatelji u što većem broju odazovu akciji koja će se održati u četvrtak, 23. travnja u Orebiću.

Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a na prijedlog Stožera CZ DNŽ na području naše županije formirana su tri područja unutar kojih se može kretati bez e-propusnice.

Poznati su rezultati glasanja s 27. sjednice Općinskog vijeća. Sjednica je održana elektroničkom poštom, na način da su vijećnicima dostavljeni materijali, a oni su e-mailom dostavili svoje glasove o točkama dnevnog reda.

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Korčula i općinskog Crvenog križa Orebić, održati će se akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Orebiću.

Iako na portalu Orebić.com.hr ne vidimo potrebnim ponavljati ono što je objavljeno na nacionalnoj ili županijskoj razini, vrijedi ponoviti kako je trajanje odluke kojom je ograničena većina uobičajenih aktivnosti produljeno do 4. svibnja, granice ostaju zatvorene do 18. svibnja, a kretanje unutar Županije tek se može liberalizirati na zahtjev Županijskog stožera civilne zaštite - koju tek eventualno očekujemo.

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku