Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Ponedjeljak, 30 Rujan 2019 13:15

Na snagu stupa zimski red plovidbe

Na trajektnoj liniji Ploče-Trpanj od danas je na snazi zimski red plovidbe ppo kojem trajekt riječke Jadrolinije ta dva mjesta preko Neretvanskog kanala povezuje četiri puta dnevno.

Otvaranjem izložbe naivnog slikarstva Hlebinske škole u prizemlju zgrade Pomorskog muzeja u Orebiću nastavljena je višegodišnja suradnja Općine Orebić s gradom Koprivnicom i Koprivničko-križevačkom županijom.

U dobrovoljnom vatrogasnom društvu danas je Vatrogasna zajednica Dubrovačko-neretvanske županije dodjelila svim dobrovoljnim vatrogasnim društvima na Pelješcu, Korčuli i Lastovu najmodernije stacionarne i prijenosne radio stanice marke 'Motorola'.

Iz NPKLM vodovoda d.o.o. obavještavaju potrošače kako će sutra, 17. rujna 2019. vršiti izmjenu vodomjera na izlazu iz vodospreme Orebić.

Iz Dječjeg vrtića Orebić obavještavaju da centralni Vrtić u Orebiću neće raditi za prihvat djece 28.-30.8.2019. zbog montiranja opreme u kuhinju i praonu te popravaka, bojanja i funkcionalnog uređenja prostora pred početak nove pedagoške godine.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku