Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Završena je školska godina i u svim osnovnim školama na Pelješcu: u Orebiću, Trpnju, Kuni, Janjini i Stonu, ove godine iz poznatih razloga bez uobičajenih završnih svečanosti, a tužna je i činjenica da nije bilo ni tradicionalnog oproštaja od završenih osmaša.

Srijeda, 10 Lipanj 2020 10:33

Akcija čišćenja podmorja u Trsteniku

U petak 12.06.2020. oko 10 sati u suradnji Mjesnog odbora Trstenik s ronilačkim klubom 'Roniti se mora' iz Zagreba održati će se akcija čišćenja podmorja u Trsteniku.

Državni zavod za statistiku Republike Hrvatske uputio je poziv svim zainteresiranim osobama da se prijave za popisivače u sklopu Popisa poljoprivrede 2020.

Početak požarne sezone u DVD-u Orebić uz pojačane protupožarne mjere, danonoćna dežurstva i motrilačku službu u suradnji s Hrvatskim šumama obilježen je i radnom akcijom čišćenja šume i pješačkih staza u posebnom rezervatu šumske vegetacije Čempresada pod Gospu u zoni hotela sa zapadne strane Orebića.

Odlukom Uprave riječkog brodara Jadrolinije a zbog smanjenog prometa i izostanka turista, važeći zimski red plovidbe na trajektnim linijama Ploče-Trpanj, Dominče-Orebić, Sobra-Prapratno, ostaje do daljnjega.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku