Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Danas Hrvatska s posebnim pijetetom odaje počast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima i civilima iz Domovinskog rata.

Na današnji dan 16. studenog 1991. godine, topnici i drugi pripadnici mornaričkog odreda Korčula-Pelješac u pomorskoj bitki u Neretvanskom i Korčulanskom kanalu izvojevali su jednu od presudnih pobjeda na moru u Domovinskom ratu.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ovaj je tjedan odobrila odluku na 4. LAG 5 Natječaju za provedbu TO 3.1.1. “Pokretanje i poboljšanje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo”, koju je Upravni odbor LAG-a 5 donio na 49. sjednici.

Orebić, 9.11.2020. Iz Općine Orebić obavještavaju zainteresirane građane da će zbog situacije širenja novog koronavirusa, u Općini Orebić biti ograničen rad sa strankama.

Gradsko društvo Crvenog križa Korčula u suradnji s općinskim aktivom Crvenog križa u Orebiću ponovno je zbog pogoršanja epidemiološke situacije aktiviralo dežurni telefon 092 389 1026 na koji se od 08 do 20 sati mogu javiti korisnici starije životne dobi koji žive sami i koji zbog svoje bolesti ne mogu izaći iz kuće, također i osobe u samoizolaciji kojima je takva pomoć potrebna.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku