Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Prvi put od osnivanja 1993. godine, Općina Orebić nije svjetovnim događanjima obilježila svoj dan i blagdan svoje zaštitnice Gospe Delorite 10. svibnja.

U tvrtki 'Viganj Commerce' u čijem je vlasništvu najopremljeniji kamp na Pelješcu 'Nevio' na Dubravici istočno od Orebića, još nisu izgubili nadu u dolazak svojih tradicionalnih gostiju, većinom Njemaca i Nizozemaca.

Nakon što je na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Općine Orebić donesena odluka o dvadeset postotnom smanjenju koeficijenta na primanja načelnika i njegovog zamjenika odlukom Tomislava Ančića a zbog poznatih razloga smanjene su plaće d 5-20 posto  i društvima i ustanovama u vlasništvu općine, u 10- postotnom iznosu općinskim službenicima, u općinskoj turističkoj zajednici, u predškolskoj ustanovi Dječji vrtić Orebić i Narodnoj knjižnici u Orebiću.

Čestitku građanima uputili su predsjednik Općinskog vijeća Mario Vekić i načelnik Tomislav Ančić:

Iz dječjeg vrtića Orebić obavještavaju kako roditelji još danas, 7. svibnja, mogu prijaviti potrebu zbrinjavanja djeteta u DV Orebić od 11. svibnja, a sukladno aktualnim preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja, te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku