Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Ponedjeljak, 16 Ožujak 2020 12:34

Do daljnjeg ukinut šalter MUP-a u Orebiću!

Iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske bavještavaju građane o promjenama u obavljanju upravnih poslova građana, a vezano za sprečavanje širenja koronavirusa.

Orebić, 15.3.2020. Dobili smo obavijest ravnateljice  P.U. Dječji vrtić Orebić vezanu uz privremeni prestanak sa radom Dječjeg vrtića Orebić i njegovih područnih odjela temeljem Odluke načelnika, u skladu s odlukom Vlade i preporukama nadležnih institucija a u sklopu mjera prevencije širenja koronavirusa SARS-CoV-2:

Stožer civilne zaštite Općine Orebić poziva građane da se pridržavaju mjera zdravstvenog nadzora i samoizolacije koje su na snazi od jučer odlukom Ministarstva zdravstva.

Odlukom načelnika, a u skladu s odlukom Vlade i preporukama nadležnih institucija Općina je propisala mjere prevencije širenja virusa COVID-19 na području Općine Orebić.

Preporuka svim građankama i građanima s područja općine Orebić pažljivo slijedite upute Stožera civilne zaštite općine Orebić koji će izdavati preporuke po uputuma epidemiologa i infektologa te županijskog Stožera civilne zaštite kako nebismo ugrozili sebe ili svoje najbliže i kako bismo kroz ovaj proces koji je vrlo ozbiljan, prošli sa što manje neželjenih situacija.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku