Novosti - Orebić - Pelješac - regija

 Obilježavajući 21. godišnjicu osnivanja i uspješnog djelovanja Aktiv DDK u Kuni održao drugu ovogodišnju akciju darivanja krvi.

Srijeda, 14 Kolovoz 2013 16:59

Mlade nogometne nade

U organizaciji nogometnog kluba Iskra u Janjini i Turističke zajednice općine Janjina na Draču je odigran tradicionalni malonogometni turnir na pijesku ''na male bare''.

Srijeda, 14 Kolovoz 2013 16:54

HotSpot napokon i u Trpnju

I Trpanjci i njihovi gosti sada se mogu koristiti uslugama besplatnog bežičnog interneta,nakon što je i Trpanj uključen u nacionalni program HotSpot Ministarstva turizma koje je za tu svrhu osiguralo šest tisuća kuna.

Upravno vijeće predškolske ustanove Dječji vrtić u Orebiću na sjednici je odobrilo upis za svu djecu od jasličke dobi do predškolskog uzrasta u novoj 2013/2014. godini.

Četvrtak, 08 Kolovoz 2013 17:35

Državni dužnosnici u posjetu Orebiću

U radnom posjetu Općini Orebić i Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Orebić boravili su glavni vatrogasni zapovjednik Republike Hrvatske Slavko Tucaković, ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Jadran Perinić i pomoćnica ministra unutarnjih poslova Ines Krajčak u pratnji pročelnika Županijskoj centra za zaštitu i spašavanje Gorana Violića i županijskog vatrogasnog zapovjednika Stjepana Simovića. 

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku