Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Kako doznajemo iz Ministarstva poljoprivrede, trgovačka društva, obrti, zadruge i OPG-ovi koji su u registru poreznih obveznika i imaju prihod veći od 80.500,00 kn propusnice izdaju sami, dok za male OPG-ove, pčelare i posjednike domaćih životinja propusnice izdaje Ministarstvo poljoprivrede.

Nakon što je u skladu s odlukom Vlade, a u sklopu mjera prevencije širenja koronavirusa 16. ožujka vrtić prestao sa redovnim radom, DV Orebić krenuo je sa posebnim programom za djecu putem interneta, a odlukom Općine roditelji će biti oslobođeni plaćanja.

KTD Bilan obavještava korisnike usluga - da će od ponedjeljka, 30. ožujka, zbog što učinkovitije borbe s koronavirusom, zaštite zdravlja djelatnika i svih korisnika usluga smanjiti broj odvoza otpada, te objavljuje novi raspored odvoza.

Stožer civilne zaštite Općine Orebić objavio je detalje vezane uz provođenje mjere zabrane napuštanja prebivališta i mjesta stalnog boravka u RH, te pojasnio postupak izdavanja propusnica za građšane s prebivalištem i stalnim boravkom na području općine Orebić.

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je jutros, 23.3.2020 Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, čime je službeno donio mjere o kojima se od jučer govori u medijima.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku