Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Srijeda, 14 Kolovoz 2013 16:59

Mlade nogometne nade

U organizaciji nogometnog kluba Iskra u Janjini i Turističke zajednice općine Janjina na Draču je odigran tradicionalni malonogometni turnir na pijesku ''na male bare''.

Srijeda, 14 Kolovoz 2013 16:54

HotSpot napokon i u Trpnju

I Trpanjci i njihovi gosti sada se mogu koristiti uslugama besplatnog bežičnog interneta,nakon što je i Trpanj uključen u nacionalni program HotSpot Ministarstva turizma koje je za tu svrhu osiguralo šest tisuća kuna.

Upravno vijeće predškolske ustanove Dječji vrtić u Orebiću na sjednici je odobrilo upis za svu djecu od jasličke dobi do predškolskog uzrasta u novoj 2013/2014. godini.

Četvrtak, 08 Kolovoz 2013 17:35

Državni dužnosnici u posjetu Orebiću

U radnom posjetu Općini Orebić i Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Orebić boravili su glavni vatrogasni zapovjednik Republike Hrvatske Slavko Tucaković, ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Jadran Perinić i pomoćnica ministra unutarnjih poslova Ines Krajčak u pratnji pročelnika Županijskoj centra za zaštitu i spašavanje Gorana Violića i županijskog vatrogasnog zapovjednika Stjepana Simovića. 

Današnje slijetanje vojnog transportnog helikoptera na igralište na Trstenici srećom nije u svrhu hitnog medicinskog transporta - kao što, nažalost, najčešće biva. U posjet Orebiću stigli su dužnosnici Ministarstva unutarnjih poslova, vatrogasnog zapovjedništva, te Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku