Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Ravnatelj Doma zdravlja Korčula Sebastijan Fabris uputio je obavijest korsnicima usluga te ustanove, vezano za način korištenja usluga, režim rada i preporuke ponašanja.

I na području općine Orebić od jučer djeluje volonterska služba Gradskog društva Crvenog križa Korčula, za podršku putem telefona osobama koje se nalaze u potrebi i pomoć samačkom staračkom domaćinstvu i ljudima koji su u samoizolaciji a nemaju koga poslati da im obavi nabavku hrane, higijenskih potrepština i lijekova.

Ponedjeljak, 16 Ožujak 2020 12:34

Do daljnjeg ukinut šalter MUP-a u Orebiću!

Iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske bavještavaju građane o promjenama u obavljanju upravnih poslova građana, a vezano za sprečavanje širenja koronavirusa.

Orebić, 15.3.2020. Dobili smo obavijest ravnateljice  P.U. Dječji vrtić Orebić vezanu uz privremeni prestanak sa radom Dječjeg vrtića Orebić i njegovih područnih odjela temeljem Odluke načelnika, u skladu s odlukom Vlade i preporukama nadležnih institucija a u sklopu mjera prevencije širenja koronavirusa SARS-CoV-2:

Stožer civilne zaštite Općine Orebić poziva građane da se pridržavaju mjera zdravstvenog nadzora i samoizolacije koje su na snazi od jučer odlukom Ministarstva zdravstva.

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku