Orebić.com.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.

Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja čestitku sugrađanima uputili su Predsjednik Općinskog vijeća i Načelnik općine Orebić. 

Utorak, 04 Srpanj 2017 16:53

Ljetno radno vrijeme i u Dječjem vrtiću

   Od početka ovoga mjeseca u predškolskoj ustanovi Dječji vrtić u Orebiću u središnjem vrtiću i jaslicama rade po ljetnom odgojno-pedagoškom programu koji će potrajati do 31. kolovoza.

Općina Orebić, kao nositelj izrade Strategije razvoja Općine Orebić poziva sve zainteresirane tvrtke, obrte, javne ustanove, institucije, organizacije civilnoga društva, poljoprivredna gospodarstva te građane da prijave svoje projektne ideje koje mogu pridonijeti poboljšanju kvalitete života stanovnika i općem razvoju na području Općine Orebić.

Gradsko društvo Crvenog križa Korčula i Crveni križ Orebić poziva vas da dođete na akciju darivanja krvi u ponedjeljak 26.06.2017 god. u Općinsku dvoranu Orebić u vremenu od 9 do 13 sati .

U četvrtak 29. lipnja 2017. god. u zgradi Općine Orebić (komunalni ured) u Orebiću u vremenu od 08:00 do 14:00 sati biti će smješten prijenosni šalter MUP-a za potrebe obavljanja pravnih poslova građana.
Stranica 1 od 64

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku