Subota, 14 Veljača 2015 22:41

Rođendanski koncert klape Geta i gostiju - FOTO

Napisao 
Klapa 'Geta' i gosti u finalu koncerta Klapa 'Geta' i gosti u finalu koncerta Foto: FotoOrebić | Galerija: B. Poluta, N. Ćendo | I.Dajak | FotoOrebić

I ove je godine orebićka klapa 'Geta' poklonila ljubiteljima klapskog pjevanja koncert atraktivnog programa sa zanimljivim gostima pod nazivom 'ju te san se zajubija'

Uz domaćine i slavljenike, koji ove godine obilježavaju pet godina rada, na koncertu su nastupili: Klapa Subrenum, orebićke ženska klapa Nava i dječja klapa Klapica, Klapa FD Kumpanija - Vela luka, Vinko Barčot - autor pjesama 'Ne diraj moju ljubav', 'Zemlja dide mog' i drugih, te Đurđica Farčić.

Na koncertu su se prikupljali dobrovoljni prilozi za udrugu 'Moje sunce' - klub roditelja i djece s posebnim potrebama Pelješac, a koji će poslužiti za asistente za djecu s posebnim potrebama u dječjem vrtiću.

Nakon koncerta domaćini su svoje glazbene goste i prijatelje počastili druženjem - opet u ugodnoj atmosferi i uz pjesmu.

Pogledajte atmosferu s koncerta i druženja kroz objektive orebićkih fotoamatera - već tradicionalno ljubitelja klapske pjesme.

 

 

Poslijednja izmjena dana Subota, 14 Veljača 2015 23:06

Galerija slika

Galerija sadrži još slika - klikni za prikaz svih slika na servisu Flickr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku