Osvrt na rad u 2014.g. i zahvala orebićkih mažoretkinja za pomoć i suradnju

Orebićke mažoretkinje – ili formalno ‘Udruga korčulanskih mažoretkinja – ogranak Orebić’ večeras će u 18 sati u dvorani Općine Orebić roditeljima, prijateljima i svim ljubiteljima pjesme i plesa prezentirati dio umjeća koje su stekle u ovoj i proteklim godinama. Poslale su nam kratak osvrt na rad ogranka u protekloj godini, božićne želje i novogodišnje planove, te zahvalu svima koji su im pomogli u dosadašnjem radu:

Prošlo je 12 mjeseci od prvog treninga. Djeca su vrijedno učila plesati, družeći se sa vršnjacima uz stručno vodstvo koreografkinje prof. Lyudmile Yung.

Dosadašnje aktivnosti:

  1. Organizacija „Božićnog plesnog koncerta“ u Orebiću-domaćini,
  2. Sudjelovanje na „Božićnom koncertu“ u Blatu- gošće,
  3. Promotivno natjecanje ŠŠK u „Virtualni plesni show“,
  4. Veselo su se pridružile snimanju promotivnog spota „Happy Orebić“,
  5. Sa zadovoljstvom su bile dio „Uskršnjeg doručka“ u Orebiću
  6. Sudjelovanje na “Regionalnom natjecanju u mažoret plesu“ u Splitu
  7. Cjelovečernji nastup u Trpnju Mažoretkinja iz Vele Luke,Blata,Korčule i Orebića-Nastup u suradnju TZ Trpanj –ljeto 2014.g.
  8. Nastupale na otvaranju Viganjske „Rozarijade“.

Do kraja ove godine planiraju:

  1. Organizirati „Božićni koncert“ u Orebiću
  2. Sudjelovati na „Božićnim koncertima“ u Korčuli, Blatu i Veloj Luci
  3. Vrijedno trenirati za nastupe na „Šibenskom festivalu djeteta“,Regionalnom  natjecanju u Sinju, lokalne nastupe na Korčuli i Pelješcu te ostale javne događaje u kojima žele sudjelovati.

Ovom prilikom zahvaljujemo Općini Orebić na prostornim uvjetima za naše treninge i sredstvima u iznosu od 10.000,00 kn, te na taj način poduprla naš rad na korist djece i cjelokupne zajednice. Zahvaljujemo i našim roditeljima koji nam pomažu u svemu što zatreba.

Zahvaljujemo svim donatorima koji su nam pomogli da sudjelujemo na našim dosadašnjim nastupima. Zahvaljujemo i teti Gogi na lijepo izrađenim kostimima, Udruzi za tehničku kulturu Orebić na tonskoj podršci i snimanju te fotografu Borisu i svima ostalima koji nas prate i podržavaju.

Vrijedno je spomenuti da su naše Mažoretkinje,unatoč kratkom vremenu od samo godinu dana rada imale odlične nastupe i osvojile značajne rezultate.

U konkurenciji mažoret ekipa iz Splita, Sinja, Solina. Vranjica, Vele Luke, Orebića, Blata, Kaštela, Korčule, Vodica… koji imaju puno dužu tradiciju plesanja Mažoret plesova naše su djevojke i djevojčice, sa svojim trenericom, za tu priliku pripremile 6 atraktivnih plesnih točaka u dvije uzrasne skupine, od 6-8 godina i od 12 godina i starije, u kategorijama: tradicionalni mažoret ples, exibition i ples s rekvizitima. Te su sa 6 točaka, osvojile 4 medalje za 1.-3. mjesto,od čega su „velike mažoretkinje“ osvojile po 1 zlatnu i 2 srebrne medalje dok su „male mažoretkinje“ osvojile treće mjesto,odnosno brončane medalje.

Udruga Mažoretkinja nije u mogućnosti isključivo vlastitim sredstvima osigurati djeci sve što je potrebno ali uz vašu pomoć će nastupati na humanitarnim događajima i samostalnim priredbama te putovati na državna i međunarodna natjecanja promovirajući ime Orebića.

Pružite im preduvjet za njihov razvoj i napredak. Pridružite se dragovoljnim prilozima građana i tvrtki i omogućite im da svoje plesne korake u javnosti nastave pomažući na taj način i roditeljima koji snose veći dio troškova.

OSNOVNI PODACI UDRUGE ZA DOBROVOLJNE PRILOGE:

  • Naziv: Udruga Korčulanskih mažoretkinja – Ogranak Orebić
  • Adresa: Korčula, Zagradac 39
  • odgovorna osoba: Lyudmila Yung dipl.koreograf
  • kontakt telefon odg. osoba: 0995179890
  • OIB: 24414869467
  • RNO broj (neprofitne organizacije): 0255894
  • e-mail adresa: pskola.mila@gmail.com

broj žiro računa u Splitskoj banci:
IBAN:HR26 23300031100448133
poziv na broj: 20250
svrha: donacija za rad ogranka Orebić

 

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku