Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 06 Svibanj 2013 13:51

Izložba Mladena Hazdovca do srijede + VIDEOREPORTAŽA

Napisao 
Otvorenje izložbe Kamen Kao inspiracija Otvorenje izložbe Kamen Kao inspiracija foto: Ivica Dajak

Zbog velikog interesa posjetitelja, izložba Mladena Hazdovca u Pomorskom muzeju u Orebiću biti će postavljena do srijede. Također možete odgledati 6 minuta videozapisa s otvorenja izložbe

Mladi orebićki kipar, Mladen Hazdovac, u organizaciji Pomorskog muzeja u Orebiću, postavio je svoju prvu samostalnu izložbu. Na izložbi su predstavljene skulpture, umjetnički i uporabni predmeti i alati koje koristi u svom radu. Također, možete pogledati i kratki film o izradi skulptura i povijesti obrade kamena na ovim prostorima. Izložba je otvorena u petak, a možete je pogledati do srijede, 8.05.2013, u vremenu od 18 do 21 sat.

Također, ekipa portala orebic.com.hr spremila je jedan mali ekskluziv. Igrao sam se snimatelja i montažera, a proizvod je jedan kratki 6 - minutni video kroz koji možete upoznati izložbu i pogledati kako je bilo na otvorenju. Ovo nije prvi od mnogih videopriloga na našem portalu. Na izradu ovog utrošeno je nekoliko sati, a popratiti svaku buduću vijest na isti način tražilo bi ekipu od nekoliko ljudi i koju stotinu tisuća kuna opreme. Zato su lokalne televizije tako rijetke i bilo bi se iluzorno nadati da će jednog dana Orebić dobiti svoju. Nadam se da Vam je portal dovoljno zanimljiv.

Oprema kojom raspolažem u kontekstu snimanja i obrade videa je skromna, a moje iskustvo kao snimatelja i montažera limitirano. Tako molim progledajte kroz prste za brojne tehničke nedorečenosti videa. Nadam se da je, prije svega, informativan.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 06 Svibanj 2013 18:29

Video sadržaj

Otvorenje izložbe Mladena Hazdovca u Orebiću Snimio i montirao: Ivica Dajak | Glazba