Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 07 Srpanj 2013 17:18

Gustafi u utorak u Vignju - uz otvorenje svjetskog prvenstva u windsurfingu

Napisao 
Gustafi - na Marunadi va Lovrane Gustafi - na Marunadi va Lovrane Foto: Argo Navis
U utorak, 09.07.2031., prigodom otvorenja Svjetskog prvenstva u windsurfingu, u organizaciji Hrvatskog doma Viganj na igralištu u Vignju nastupa istarski band Gustafi.
Gustafi na hrvatskoj rock sceni traju već preko 30 godina. Osnovani u Vodnjanu daleke 1980., Gustafi su prepoznatljivi po spajanju rock glazbe s istarskom narodnom glazbom, bluesom i tex-mexom, te se smatraju jednima od glavnih predstavnika ča - vala koji je svojedobno preplavio kompletnu hrvatsku glazbenu scenu.
Koncert u Vignju, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Općine Orebić, a u organizaciji udruge Hrvatski dom Viganj počinje u 21:30 na novouređenom igralištu za male sportove u Vignju.
Za one bez prijevoza, ili one koji možda tu večer ne žele voziti - organizator je osigurao prijevoz iz Orebića (autobus polazi pored autobusne stanice na rivi u 21 sat), te Korčule (brodica kreće sa zapadne rive u 21 sat). 
Danas (nedjelja) od 11 do 14 sati imate prigodu osvojiti neku od 5 besplatnih ulaznica na nagradnoj igri u programu radio Korčule. Ulaznice se mogu kupiti u caffe bar Meteor- Orebić, K2-Viganj te caffee bar Servantes - Korčula po cijeni od 50,00 kn.