Ponedjeljak, 04 Ožujak 2019 20:41

Bogat program pokladnog utorka!

Napisao 
S prošlogodišnje povorke školskih maškara S prošlogodišnje povorke školskih maškara Foto: Boris Poluta

Neka je i sredina radnog tjedna - ipak su ultimi od maškara. Zato još sutra uživajte u događanjima pokladnog utorka - od matineje za vrtićance i školarce, do večernjeg programa za one nešto starije.

U Osnovnoj školi Orebić radni dan počinje nastavom pod maskama. Nakon ponešto skraćenog radnog dijela - kreće zabavni dio programa s povorkom maškaranih osnovaca kroz mjesto. Kako saznajemo iz Dječjeg vrtića Orebić, naravno sve uz uvjet prikladnog suhog vremena, priključit će im se i vrtićanci. Oni uz ples i glazbu kreću u 9:50 iz vrtića, kako bi se priključili maškaranim prijateljima, braći i sestrama. U zajedničkoj povorci proći će mjestom, te se na kraju povorke počastiti krafnama u prostoru Osnovne škole.

Ukoliko na poslu niste maškarani - požurite jer već od 16 sati zabava se nastavlja na 'Njivi' pred crkvom sv. Ante u Stankovićima. Stankovićani su odlučni krnju, po suncu, kiši ili snijegu - u maškaranoj povorci ispratiti u Orebić. Na orebićkom mulu od 16:40 okupljeni će čuti sve o njegovim neoprostivim grijesima, nakon čega će predvidivo okončati u plamenu.

Za one željne cjelodnevnog i cjelovečernjeg programa, Ultime maškare u Vignju startaju u prostorijama Hrvartskog doma Viganj - Kuvenat u 21 sat. Uz Sabioncello band, besplatan bakalar i piće po popularnim cijenama zaključit ćemo ovogodišnja karnevalska događanja na ovom dijelu Pelješca.

 

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 04 Ožujak 2019 21:00

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku