Srijeda, 27 Studeni 2013 09:31

Amaterska kazališna družina 'Kolarin' gostuje u Orebiću

Napisala 
Scena iz predstave 'Skerac sa Svete Marije' Scena iz predstave 'Skerac sa Svete Marije' foto: 'Kolarin'
U organizaciji orebićke amaterske kazališne družine 'Kušin', koja djeluje pri Udruzi mladih Orebić, u subotu, 30.11.2013., u 19:00 sati, u dvorani Općine Orebić gostovati će Amaterska kazališna družina 'Kolarin' iz Dubrovnika sa svojom komedijom 'Skerac sa Svete Marije'.
Iako mlada po djelovanju, kazališna družine ''Kolarin'' je zahvaljujući promicanju dubrovačkog zavičajnog govora i izvođenja dramskih djela dubrovačkih pisaca u kratko vrijeme stekla brojnu publiku.
'Skerac sa Svete Marije' je komedija koja će sat vremena prisutne tjerati na smijeh, ali i djelo koje prikazuje sadašnju problematiku Dubrovnika, borbu između tradicije i želje za soldima te prednosti i mane masovnog turizma, te pokušava ukazati na problem masovne prodaje nekretnina strancima.
Autor predstave je Boris Njavro, a dramska umjetnica Žuža Egreny prvi put se okušala kao redateljica te izjavila da je uživala  u radu na ovoj predstavi.
Kako su reakcije publike na predstave 'Kolarina' uvijek bile  pozitivne, sigurna sam da će i orebićani uživati gledajući 'Skerac'.
U predstavi igraju Ante Tonći Đurković/Pavo Ivanković, Tajana Martić, Joško Gverović/Vlaho Šegović, Jelena Vlašić, Jelica Čučević, Darija Mikulandra Žanetić, Aurelia Nadilo, Marinka Metković, Aida Machiedo/Smilja Buntić i Marija Hrtica.
 
Cijena ulaznice: 20,00 KN.
Poslijednja izmjena dana Srijeda, 27 Studeni 2013 11:40

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku