Kultura i zabava na Pelješcu

Matica hrvatska Orebić u suradnji s Narodnom knjižnicom Orebić, te uz financijsku podršku Općine Orebić poziva vas na TA-DA! Mali Festival Bajke koji će se održati 19. 20. i 21. lipnja u dvorani Općine Orebić s početkom u 19h. TA-DA! Mali Festival Bajke posvećen je kreativnom stvaralaštvu, teatru, kreativnom pisanju i vizualnoj umjetnosti. 

Ženska klapa Nava organizira ove nedjelje, 20. svibnja, s početkom u 20 sati tradicionalni koncert povodom blagdana Pomoćnice kršćana.

Manifestacija "Idemo na Pelješac u vinsko carstvo" koju treću godinu zaredom organiziraju udruge Plavac mali Pelješac i Pelješki vinski puti u suradnji s općinskim turističkim zajednicama u Stonu i Orebiću, poljoprivrednim zadrugama Putniković i Postup u Donjoj Bandi, općinama Ston i Orebić nastavlja se sutra (nedjelja, 29. travnja)  u krugu vinarije Poljoprivredne zadruge Postup u Donjoj Bandi.

Petak, 27 Travanj 2018 14:09

Izložba 'More' u zgradi Pomorskog muzeja

Pomorski muzej u Orebiću poziva večeras, 27. travnja,  na otvaranje izložbe “More” u zgradi Pomorskog muzeja s početkom u 18 sati.

Srijeda, 18 Travanj 2018 13:14

Noć knjige u Narodnoj knjižnici u Orebiću

Narodna knjižnica Orebić i ove godine najavljuje Noć knjige, manifestaciju koja već sedam godina daje poticaj čitanju i razgovoru o statusu i važnosti knjige u suvremenom društvu.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku