Kultura i zabava na Pelješcu

13.06.2013. godine /četvrtak/  u Narodnoj knjižnici Orebić organiziran  je oproštaj s ovogodišnjom generacijom osmaša OŠ Orebić, koji su svih osam godina bili redoviti članovi knjižnice i koji su sudjelovali u svim aktivnostima knjižnice. Ovaj mali domjenak, koji smo organizirali za njih, samo je mali izraz zahvalnosti za sve lijepo i dobro što su učinili u knjižnici i za knjižnicu.

U subotu je u dvorani Općine Orebić Osnovna glazbena škola koja djeluje u sklopu Osnovne škole Orebić održala završni koncert.

Četvrtak, 13 Lipanj 2013 17:51

Bogat kulturni vikend u Kuventu u Vignju

Ovog vikenda, u sklopu 'Kulturnog ljeta Viganj 2013.', imate priliku uživati u čak tri različita kulturno - zabavna događanja u Kuventu.

SInoć je u klaustru viganjskog Kuventa, održana svečanost otvorenja uređenog Kuventa, kojom se ujedno obilježio i početak niza manifestacija pod nazivom 'Kulturno ljeto Viganj 2013'.

Kulturna udruga 'Hrvatski dom Viganj' sutra u 19:30 sati u Kuventu organizira svečano otvorenje novouređenog prostora Kuventa, te prvi od niza programa kojim počinje "Viganjsko kulturno ljeto".

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku