×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 521

Kultura i zabava na Pelješcu

Večeras je u dvorani Općine Orebić održano predstavljanje knjige Nelke Sardelić: 'Vrime moje mladosti'. Obilježile su ga prepuna dvorana, nadahnuti gosti i izvrsna atmosfera.

Četvrtak, 17 Listopad 2013 11:10

Predstavljanje knjige Nelke Sardelić

Predstavljanje knjige Nelke Sardelić Vrime moje mladosti održat će se u subotu, 19.10. u 18 sati u dvorani Općine Orebić

Ponedjeljak, 09 Rujan 2013 12:18

Festa Male Gospe u Nakovani

Udruga za zaštitu, očuvanje i razvoj Nakovane 'Uzorna Nakovana' jučer je jedanaestu godinu za redom proslavila blagdan Male Gospe, zaštitnice Nakovjana raseljenih diljem zemlje i svijeta organiziravši veliku pučku festu i podsjetivši kako su se toga dana radovali i veselili njihovi pretci u nekoć dobro napučenim, a danas opustjelim selima Gornje i Donje Nakovane. 

Jedan Kinobus ovoga puta nije bio dovoljan kako bi sve zainteresirane prevezao do Stona na otvorenje četvrtog Kinookus FFF-a. Kako veliki broj posjetitelja ne bi ostao u Dubrovniku, organizatori i prijevoznik odmah su dodali još jedan manji autobus kojim su svi sretno stigli u Ston
Svečanom ceremonijom na glavnoj pjaci u Stonu, s početkom u 20.30 sati, danas kreće četvrti Kinookus FFF koji nosi naziv “Sjeme slobode”. 

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku