Kultura i zabava na Pelješcu

Kako javlja UMO, jučer je u redovitoj akciji specijalne jedinice Poskoka 'Monte vipera' - u Stankovićima lociran, identificiran i uhićen S. S. (detalji poznati redakciji), ostarjeli vlasnik farme slinavih puževa, krivac za sve prošlogodišnje nedaće koje su pogodile naš kraj.

Ponedjeljak, 03 Ožujak 2014 00:39

Potomska maškarana zabava do zore - FOTO

Ove se subote maškaralo i veselilo i u Potomju. Priča kaže da su deseci veselih maškara i zoru dočekali u Zadružnom domu. Mislim da naš fotoreporter nije ostao baš tako dugo - ali bio je jako marljiv.

Utorak, 25 Veljača 2014 01:35

Male maškare i u Potomju

Male maškare organizirane su i u Potomju. Dječji vrtić Orebić - OJ Potomje, uz svekoliku pomoć i suradnju roditelja, a posebno mama, već preko 10 godina organizira ovu tradicionalnu manifestaciju, na kojoj sudjeluju djeca predškolske i mlađe školske dobi.

Ponedjeljak, 24 Veljača 2014 00:35

Male maškare u Orebiću - FOTOGALERIJA

Danas su djeca, tete i roditelji Dječjeg vrtića Orebić upriličili maškare za djecu predškolskog uzrasta u dvorani Općine Orebić

Ljubitelji klapske pjesme i prijatelji klape Geta imali su jučer priliku uživati u vanserijskom koncertu klapske glazbe u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana kao i na rođendanskoj zabavi klape.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku