Kultura i zabava na Pelješcu

Nedjelja, 25 Svibanj 2014 00:03

Klape u 'Pomoćnici' - FOTO

U petak, 23. svibnja, u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana u Orebiću održan je humanitarni klapski koncert pod nazivom 'Tebi majko'.

Kako smo već najavili, u petak, 23. svibnja, u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana nastupaju Klapa Nava i njihovi atraktivni glazbeni gostii. Iako su prvotno dobrovoljni prilozi prikupljeni na koncertu bili namijenjeni za Ligu protiv raka - Liga se odlučila prihoda odreći u korist stradalih na poplavljenim područjima.

Župni ured Orebić, Mjesni odbor Orebić i Ženska klapa Nava organiziraju humanitarni koncert klapa u petak, 23. svibnja u 20 sati u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana u Orebiću.

U sklopu programa obilježavanja Međunarodnog dana muzeja, Pomorski muzej u Orebiću organizira poseban program u subotu 17. svibnja od 17 do 21 sat.

U organizaciji Kulturne udruge Trpanj odma', mladih dizajnerica dekorativnih predmeta Tine Bilušice (NakiTIĆ) i Ivane Matijevac (Kek's made) planirano je održavanje kreativne radionice oslikavanja tkanine, čije je planirano održavanje u Trpnju, 17. svibnja 2014

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku