Kultura i zabava na Pelješcu

U ponedjeljak, 25.07. u 20:00 sati u Kuventu (Viganj) biti će predstavljena slikovnica Nedjeljke Lupis '' Kovač Petar i njegova tri sina'' .

Ogranak Matice hrvatske u Orebiću nastavlja s programom ''Dani Kulture Orebić 2016'' i najavljuje nam treću izložbu pod nazivom ''U plamenu'', fotografa Pera Poljanića. Otvorenje izložbe održat će se 20.07. 2016. (srijeda) u 21h u crkvi Anuncijati u Orebiću.

Nakon uspješnog zimskog gostovanja kino se vraća na Pelješac, u Orebić i to na otvorenom, u prekrasnom prostoru Mlinice. Kino Mediteran tijekom ljetne sezone dolazi dva puta sa trodnevnim gostovanjima: od 16. do 18. srpnja i od 7. do 9. kolovoza. 

Ogranak Matice hrvatske u Orebiću uz potporu Turističke zajednice Orebić i Općine Orebić nastavlja sa programom ''Dani Kulture Orebić'' te vas poziva na izložbu ''Naslikaj mi miris'', fotografa Ivice Trojanovića i Milana Tolja.

U okviru događanja ''Dani Kulture Orebić'' u organizaciji Matice hrvatske Orebić, te uz potporu Turističke zajednice Općine Orebić i Općine Orebić 04.07. u 21h u dvorani Općine Orebić otvara se izložba fotografija ''Izvor'' umjetnika Damiana Nenadića.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku