Kultura i zabava na Pelješcu

Udruga likovnih umjetnika Pelješac i Matica hrvatska - ogranak Orebić pozivaju vas na izložbu "Uzdah" - slikarske dizajnerice Nele Daničić iz Orebića. Otvorenje izložbe održat će se večeras, 08.09. u 20h u crkvici sv. Navještenja - 'Luncijati' u Orebiću.

U sklopu Korkyra Baroque Festivala i Dana Kulture Orebić, Matica hrvatska Orebić, Korkyra Baroque Festival, Općina Orebić i Udruga za Orebić pozivaju vas 07.09. (srijeda) u 19:00h na koncert Petrita Çekua (gitara) u crkvi Anuncijati, a potom u 20:00h na otvorenje izložbe ''Tajnovitosti'' Dženise Pecotić.

Unutar ''Dana Kulture Orebić 2016'', Ogranak Matice hrvatske Orebić poziva vas na koncert klasične glazbe Karla Fia i Mislava Pavlina (violine), u utorak 06.09. u 21h u vrtnom prostoru Mlinice.

U okviru ”Dana Kulture Orebić 2016” Ogranak Matice hrvatske u Orebiću poziva sve zainteresirane na prezentaciju Kinookus Food Film Festivala, ovog petka, 2. rujna u 21 sat, u vrtnom prostoru Mlinice.

Ogranak Matice hrvatske Orebić poziva vas na izložbu "Otok" umjetnice Vasiljke Roso. Otvorenje izložbe održat će se u ponedjeljak, 29.8. u 20h u crkvici sv. Navještenja - popularno 'Luncijati' u Orebiću.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku