Kultura i zabava na Pelješcu

U nedjelju, 18. prosinca u 18 sati, orebićke će mažoretkinje održati svoj tradicionalni božićni plesni koncert u dvorani Općine Orebić.

Prošli tjedan na Korčuli, Pelješcu i u Splitu, od 5. do 12. prosinca, u organizaciji Mojih Čarobnih Misli iz Zagreba, održan je još jedan međunarodni Korčula krosmedija Lab i umjetnička rezidencija, te Pelješka medijska akademija za mlade, kao završnice još jednog raznolikog i bogatog programa platforme DECro01, koja djeluje u Hrvatskoj već 13 godina.

Prije božićnog koncerta klapa, koji će se održati u nedjelju, 18. prosinca s početkom u 18 sati, udruga roditelja djece s posebnim potrebama 'Moje sunce' - ogranak Pelješac održat će prigodnu prodaju na štandu ispred župne crkve Pomoćnice kršćana.

Na kraju prve godine suradnje Kina Mediteran i Matica hrvatska Orebić, kino još jednom dolazi u Orebić i to sa tri nova filmska naslova.

Lokalna akcijska grupa LAG 5 poziva vas na otvorenje međunarodne putujuće izložbe fotografija „Mali otoci, prvaci održivosti“, koje će se održati 10. prosinca 2016. godine u dvorani Općine u Orebiću u 18 sati.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku