Kultura i zabava na Pelješcu

Povodom Međunarodnog dana bioraznolikosti 22.05. Matica hrvatska Orebić i Slow Food Pelješac pozivaju vas u dvoranu Općine Orebić u 19h, na još jedno druženje pod nazivom ''Slow food priče s Pelješca''.

Otvaranjem izložbe akadamske slikarice Morane Raguž iz Trpnja 'More i more' u čitaonici Napredak u zgradi Pomorskog muzeja u Orebiću počeo je program obilježavanja 60. godišnjice osnivanja te muzejske ustanove.

U sklopu proslave 60 godina Pomorskog muzeja Orebić u subotu 13.05.2017. s početkom u 19 sati održati će više zanimljivih događanja.

Općina Orebić i Narodna knjižnica Orebić pozivaju na predstavljanje knjige Jasenke Maslek, Zemlja i ljudi: Vinogradarstvo na poluotoku Pelješcu u 19. i 20. stoljeću koje će se će se održati u subotu 06. 05. 2017. godine u dvorani Općine Orebić u 19:00 sati

Matica hrvatska Orebić u suradnji s DVD Orebić i DVD Viganj poziva vas na izložbu fotografa Pera Poljanića pod nazivom ''U plamenu'' povodom blagdana Svetog Florijana, dana 07.05. (nedjelja) s početkom u 19h, u prostorijama Vatrogasnog doma u Orebiću.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku