Kultura i zabava na Pelješcu

Drugu godinu zaredom partnerstvo Kino Mediteran i Matice hrvatske Orebić donosi nove filmske naslove u Orebić. Ove godine tijekom ljeta u Orebić kino projekcije stižu dva puta po dva dana - 12. i 13. srpnja i 23. i 24. kolovoza. Tijekom svakog gostovanja prikazat će po jedan novi nezavisni film europske kinematografije te po jedan film za djecu. Publika će prije projekcija dugometražnih filmova gledati i izbor kratkometražnih filmova s Festival mediteranskog filma Split. Projekcije se održavaju, ovisno o vremenskim uvjetima, u prostoru Mlinice ili u Dvorani Općine Orebić, a ulaznice su 20 kuna.

Otvorena je prva izložba u okviru Dana kulture Orebić 2017. u  organizacija Matice hrvatske Orebić, a uz financijsku potporu Turističke zajednice Općine Orebić i Općina Orebić. Izložbu je moguće pogledati od 09/07 - 15/07 u crkvi Anuncijati od 20 do 23h. 

Ponedjeljak, 10 Srpanj 2017 13:31

Klapa Nava večeras u Nuncijati u 20 sati

U nastavku manifestacije Kulturno ljeto Općine Orebić, a u sklopu klapskog programa Zvuci Dalmacije večeras će u crkvici Navještenja-Nuncijati na Obali kneza Domagoja u Orebiću pjevati ženska klapa Nava iz Orebića.

Voditeljica Narodne knjižnice u Orebiću Nataša Tolj  je u uz malu svečanost u predškolskoj ustanovi Dječji vrtić Orebić predala 363 slikovnice za djecu.

Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017 10:01

Počinju ''Dani kulture Orebić 2017''

Predstavljamo vam program za Dane Kulture Orebić 2017 u organizaciji Matice hrvatske Orebić, a uz financijsku potporu Turističke zajednice Općine Orebić i Općine Orebić, te uz programsku suradnju s Kinom Mediteran, Korkyra Baroque Festivalom i Umjetničkom agencijom Sandre Milankov. Program započinjemo izložbom fotografija ''Bez iluzija'', umjetnika Marka van der Steenhovena, Belgijanca s orebićkom adresom. Pridružite nam se u nedjelju 09.07. u 20h u crkvi Anuncijati.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku