Kultura i zabava na Pelješcu

U okviru programa Dani kulture Orebić 2017. u organizaciji Matice hrvatske Orebić, te u suradnji s Korkyra Baroque Festivalom poziva vas na koncert klasične glazbe na kojem će nastupiti austrijski ansambl ''Schikaneders Jugend''.

Četvrtak, 24 Kolovoz 2017 16:14

Jučer i danas 'Kino Mediteran' u Orebiću!

Drugu godinu zaredom partnerstvo Kino Mediteran i Matica hrvatska Orebić donosi nove filmske naslove u Orebić. U kolovozu, kino projekcije stižu 23. i 24. kolovoza.

Udruga likovnih umjetnika Pelješac vas poziva na izložbu Ivice i Ive Trojanovića.

 U okviru programa Dani kulture Orebić 2017, Matica hrvatska Orebić poziva vas na koncert klasične glazbe na kojem će nastupiti prvakinja zagrebačke opere HNK, mezzosopranistica Dubravka Šeparović Mušović, a uz pratnju klavijaturistice Darjane Blaće Šojat. Pridružite nam se u ponedjeljak 21.08. u 20h, u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana u Orebiću.

U organizaciji Matica hrvatska Orebić, u nedjelju 13.08. otvorena je peta izložba u okviru Dana kulture Orebić 2017. pod nazivom ''Četiri godišnja doba'', splitske umjetnice Tisje Kljaković-Braić. Svi posjetitelji moći će razgledati izložbu do subote 19.08. , u periodu od 20h do 23h.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku