Kultura i zabava na Pelješcu

Udruga likovnih umjetnika Pelješac u suradnji s Ligom protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo-Mljet organizira  izložbu u vremenu od 7. do 14. listopada.

U organizaciji Matice hrvatske Orebić završile su projektne aktivnosti unutar Erasmus+ programa razmjene mladih pod nazivom ''Rethink the future – Reinvent the city'' ili ''Promisli budućnost – Izmisli grad''.

Obnovljeni i prošireni muzej u franjevačkom samostanu Velike Gospe u Podgorju iznad  Orebića u kojem su izloženi vrlo vrijedni predmeti sakralne baštine i brojni izlošci s dokumentima, slikama i maketama jedrenjaka iz bogate pomorske prošlosti Orebića i Pelješca među najposjećenijima je znamenitost orebićkog kraja.

Ženska klapa Nava poziva sve zainteresirane na 3. po redu Međunarodni susret klapa u Orebiću koji će se održati u sklopu Dana varenika koji traju od 15. 9. do 16. 9

U okviru programa Dani kulture Orebić 2017, Matica hrvatska Orebić poziva vas u utorak 12. 09. u 20h, u dvoranu Općine Orebić na otvorenje prve samostalne izložbe fotografija Ive Trojanovića pod nazivom ''Lustre,led i znoj''. Ova izložbu ostvarena je uz financijsku podršku Općine Orebić.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku