Kultura i zabava na Pelješcu

Unutar ERASMUS+ programa, područja K1 Razmjena mladih, odobren je prvi projekt s područja Dubrovačko-Neretvanske županije pod nazivom ''Rethink the future-Reinvent the city'' ili ''Promisliti budućnost – Izumiti grad''. Projekt provodi Matica hrvatska Orebić, a zemlje partneri su Italija, Španjolska, Slovačka, Litvanija i Rumunjska.

Danas će predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović s početkom u 11 sati uručiti Povelju zahvalnosti Matici hrvatskoj za osobitu ulogu i zasluge u očuvanju, obrani i promicanju kulturnog identiteta, moralnih vrednota i političkih prava hrvatskoga naroda, a u prigodi 175. obljetnice utemeljenja i 50. obljetnice objave Deklaracije o nazivu i položaju hrvatskog književnog jezika te povelje zahvalnosti njezinim zaslužnim članovima.

Pomorski muzej Orebić poziva sve zainteresirane na predstavljanje knjige Jurice Gašpara 'Legende svjetla'.

Međunarodni dan bioraznolikosti u Orebiću je obilježen događajem pod nazivom ''Slow Food priče s Pelješca" u organizaciji Matice hrvatske Orebić i Slow Food Pelješac.

Četvrtak, 25 Svibanj 2017 13:32

Predavanje i radionica o očuvanju suhozida

Pomoski muzej u Orebiću organizira u petak, 26. svibnja s početkom u 20 sati u dvorani Općine Orebić predavanje i radionicu o očuvanju suhozida.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku