Sretan Vam blagdan Pomoćnice kršćana

Kultura i zabava na Pelješcu

Liga protiv raka Korčula – Pelješac – Lastovo – Mljet organizira humanitarni koncert u četvrtak 17.8. Orebiću s početkom u 21 sat, na terasi hotela Aminess Grand Azur s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju CT uređaja koji će se donirati Domu zdravlja Korčula.

Matica hrvatska Orebić poziva vas na otvorenje pete izložbe unutar programa Dani kulture Orebić 2017. pod nazivom ''Četiri godišnja doba'', splitske umjetnice Tisje Kljaković-Braić, večeras u 20h, u crkvi Anuncijati. 

U petak 04.08. s početkom u 20h, u crkvi Anuncijati u organizaciji Matice hrvatske Orebić otvorena je četvrta izložba unutar programa Dani kulture Orebić 2017. pod nazivom ''Jadranski ciklus'' eminentnog hrvatskog fotografa Stanka Abadžića.

Svečano otvorenje izložbe slikarske dizajnerice Nele Daničić održat će se 11.08. u čitaonici "Napredak" Pomorskog muzeja Orebić u 20 sati. Izložba će biti otvorena za posjetitelje od 11. - 17.08. svaki dan u večernjim satima.

Matica hrvatska Orebić poziva vas na otvorenje četvrte izložbe unutar programa Dani kulture Orebić 2017. pod nazivom ''Jadranski ciklus'' eminentnog hrvatskog fotografa Stanka Abadžića, u petak, 04.08. u 20h, u crkvi Anuncijati.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku