Kultura i zabava na Pelješcu

Ponedjeljak, 31 Srpanj 2017 23:40

U Anuncijati postavljena izložba Maje Suvaljko

U crkvi Anuncijati postavljena je  treća izložba iz programa Dani kulture Orebić 2017. pod nazivom ''V r t o v i'' umjetnice Maje Suvaljko. Izložba će biti otvorena u crkvi Anuncijati u periodu 27/07 - 02/08, od 20h do 23h.

Matica hrvatska Orebić poziva vas na treću izložbu unutar programa Dani kulture Orebić 2017. koji se ostvaruje uz financijsku potporu Turističke zajednice Općine Orebić i Općine Orebić.

Matica hrvatska Orebić poziva vas na izložbu unutar programa Dani kulture Orebić 2017. koji se ostvaruje uz financijsku potporu Turističke zajednice Općine Orebić i Općine Orebić.

Drugu godinu zaredom partnerstvo Kino Mediteran i Matice hrvatske Orebić donosi nove filmske naslove u Orebić. Ove godine tijekom ljeta u Orebić kino projekcije stižu dva puta po dva dana - 12. i 13. srpnja i 23. i 24. kolovoza. Tijekom svakog gostovanja prikazat će po jedan novi nezavisni film europske kinematografije te po jedan film za djecu. Publika će prije projekcija dugometražnih filmova gledati i izbor kratkometražnih filmova s Festival mediteranskog filma Split. Projekcije se održavaju, ovisno o vremenskim uvjetima, u prostoru Mlinice ili u Dvorani Općine Orebić, a ulaznice su 20 kuna.

Otvorena je prva izložba u okviru Dana kulture Orebić 2017. u  organizacija Matice hrvatske Orebić, a uz financijsku potporu Turističke zajednice Općine Orebić i Općina Orebić. Izložbu je moguće pogledati od 09/07 - 15/07 u crkvi Anuncijati od 20 do 23h. 

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku