Sretan Vam blagdan Pomoćnice kršćana

Kultura i zabava na Pelješcu

U okviru programa Dani kulture Orebić 2017, Matica hrvatska Orebić u suradnji s Korkyra Baroque Festivalom poziva vas na koncert klasične glazbe na kojem će nastupiti slovenski ansambl ''Il terzo Suono'', u ponedjeljak 11.09. u 20h u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana u Orebiću.

U okviru programa Dani kulture Orebić 2017, u organizaciji Matice hrvatske Orebić dana 08.09. s početkom u 20h u crkvi Anuncijati otvorena je izložba kostimografkinje i modne dizajnerice Dženise Pecotić pod nazivom ''Adagio''.

U okviru programa Dani kulture Orebić 2017, Matica hrvatska Orebić poziva vas na izložbu kostimografkinje i modne dizajnerice Dženisa Pecotić pod nazivom ''Adagio''.

U okviru programa Dani kulture Orebić 2017. u organizaciji Matice hrvatske Orebić, te u suradnji s Korkyra Baroque Festivalom poziva vas na koncert klasične glazbe na kojem će nastupiti austrijski ansambl ''Schikaneders Jugend''.

Četvrtak, 24 Kolovoz 2017 16:14

Jučer i danas 'Kino Mediteran' u Orebiću!

Drugu godinu zaredom partnerstvo Kino Mediteran i Matica hrvatska Orebić donosi nove filmske naslove u Orebić. U kolovozu, kino projekcije stižu 23. i 24. kolovoza.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku