Kultura i zabava na Pelješcu

Udruga likovnih umjetnika Pelješac vas poziva na izložbu Ivice i Ive Trojanovića.

 U okviru programa Dani kulture Orebić 2017, Matica hrvatska Orebić poziva vas na koncert klasične glazbe na kojem će nastupiti prvakinja zagrebačke opere HNK, mezzosopranistica Dubravka Šeparović Mušović, a uz pratnju klavijaturistice Darjane Blaće Šojat. Pridružite nam se u ponedjeljak 21.08. u 20h, u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana u Orebiću.

U organizaciji Matica hrvatska Orebić, u nedjelju 13.08. otvorena je peta izložba u okviru Dana kulture Orebić 2017. pod nazivom ''Četiri godišnja doba'', splitske umjetnice Tisje Kljaković-Braić. Svi posjetitelji moći će razgledati izložbu do subote 19.08. , u periodu od 20h do 23h.

Narodna knjižnica Orebić i Državni arhiv u Dubrovniku pozivaju Vas na predstavljanje knjige Tonka Barčota ''Prešućeni rat'', koje će se održati 18. kolovoza 2017. u 20 sati u čitaonici ''Napredak''.

Liga protiv raka Korčula – Pelješac – Lastovo – Mljet organizira humanitarni koncert u četvrtak 17.8. Orebiću s početkom u 21 sat, na terasi hotela Aminess Grand Azur s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju CT uređaja koji će se donirati Domu zdravlja Korčula.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku