Kultura i zabava na Pelješcu

Obnovljeni i prošireni muzej u franjevačkom samostanu Velike Gospe u Podgorju iznad  Orebića u kojem su izloženi vrlo vrijedni predmeti sakralne baštine i brojni izlošci s dokumentima, slikama i maketama jedrenjaka iz bogate pomorske prošlosti Orebića i Pelješca među najposjećenijima je znamenitost orebićkog kraja.

Ženska klapa Nava poziva sve zainteresirane na 3. po redu Međunarodni susret klapa u Orebiću koji će se održati u sklopu Dana varenika koji traju od 15. 9. do 16. 9

U okviru programa Dani kulture Orebić 2017, Matica hrvatska Orebić poziva vas u utorak 12. 09. u 20h, u dvoranu Općine Orebić na otvorenje prve samostalne izložbe fotografija Ive Trojanovića pod nazivom ''Lustre,led i znoj''. Ova izložbu ostvarena je uz financijsku podršku Općine Orebić.

U okviru programa Dani kulture Orebić 2017, Matica hrvatska Orebić i Korkyra Baroque Festivala 11.09. u 20h u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana održan je još jedan koncert klasične glazbe na kojem je nastupio ansambl ''Il terzo Suono' s koncertnim programom 'I grandi maestri' (A. Vivaldi, A. Ivančić, G. Tartini, G. Ph. Telemann, S. Lanzetti, J. F. Fasch)

U okviru programa Dani kulture Orebić 2017, Matica hrvatska Orebić u suradnji s Korkyra Baroque Festivalom poziva vas na koncert klasične glazbe na kojem će nastupiti slovenski ansambl ''Il terzo Suono'', u ponedjeljak 11.09. u 20h u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana u Orebiću.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku