Kultura i zabava na Pelješcu

Mješovita klapa Geta iz Orebića s puno lijepih dojmova i sklopljenih novih prijateljstava vratila se s petodnevnog posjeta Vojvodini i vojvođanskim Hrvatima.

U prepunoj općinskoj dvorani u Orebiću sinoć je predpremijerno prikazan film Aleksi scenaristice i redateljice Barbare Vekarić, koji je ove godine bio u konkurenciji domaćih filmova na Filmskom festivalu u Puli.

Orebićani i drugi stanovnici Pelješca bit će među prvima koji će moći pogledati igrani film Aleksi redateljice Barbare Vekarić koji je ove godine prikazan na filmskom festivalu u Puli.

U Orebiću je u općinskoj dvorani predstavljena zbirka poezije 'Konci od života' Orebićanke Mire Orlić, koju kulturna javnost poznaje kao uspješnu voditeljicu amaterske družine 'Kušin' u Orebiću i redateljicu komedije 'Oš, neš, dolori su pravi keš' izvedene u Orebiću, Potomju i Vignju.

U organizaciji likovne udruge Pelješac u dvorištu Mlinice u sklopu povijesne kapetanske zgrade 'Šunj-Vekarić' u vlasništvu Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti održana je peta međunarodna likovna kolonija.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku