Orebić.com.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.

Kultura i zabava na Pelješcu

 U okviru programa Dani kulture Orebić 2017, Matica hrvatska Orebić poziva vas na koncert klasične glazbe na kojem će nastupiti prvakinja zagrebačke opere HNK, mezzosopranistica Dubravka Šeparović Mušović, a uz pratnju klavijaturistice Darjane Blaće Šojat. Pridružite nam se u ponedjeljak 21.08. u 20h, u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana u Orebiću.

U organizaciji Matica hrvatska Orebić, u nedjelju 13.08. otvorena je peta izložba u okviru Dana kulture Orebić 2017. pod nazivom ''Četiri godišnja doba'', splitske umjetnice Tisje Kljaković-Braić. Svi posjetitelji moći će razgledati izložbu do subote 19.08. , u periodu od 20h do 23h.

Narodna knjižnica Orebić i Državni arhiv u Dubrovniku pozivaju Vas na predstavljanje knjige Tonka Barčota ''Prešućeni rat'', koje će se održati 18. kolovoza 2017. u 20 sati u čitaonici ''Napredak''.

Liga protiv raka Korčula – Pelješac – Lastovo – Mljet organizira humanitarni koncert u četvrtak 17.8. Orebiću s početkom u 21 sat, na terasi hotela Aminess Grand Azur s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju CT uređaja koji će se donirati Domu zdravlja Korčula.

Matica hrvatska Orebić poziva vas na otvorenje pete izložbe unutar programa Dani kulture Orebić 2017. pod nazivom ''Četiri godišnja doba'', splitske umjetnice Tisje Kljaković-Braić, večeras u 20h, u crkvi Anuncijati. 

Stranica 1 od 42

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku