Nedjelja, 09 Veljača 2014 18:17

Petero mladih poduzetnika putuje na usavršavanje u Wales u organizaciji LAG-a 5

Napisao 
Act global - partner LAG-a 5 u organizaciji radionice Act global - partner LAG-a 5 u organizaciji radionice Foto: ACT Global UK

Lokalna akcijska grupa LAG 5, koja djeluje na području Dubrovačkog primorja, Pelješca, Korčule, Mljeta i Lastova u suradnji s Međunarodnom udrugom Act Global sa sjedištem u Londonu organizira radionicu "Razvijanje društvenih i poslovnih poduzetničkih vještina za mlade u ruralnim područjima" od 17. do 24. travnja ove godine u velškom gradu Snowdonu u Velikoj Britaniji.

Sudjelovat će 32-oje mladih stručnjaka iz 8 zemalja koji imaju slične interese ili iskustva u radu s mladima koji žive na ruralnim područjima, među kojima će biti i 5-ero mladih s područja LAG-a 5.
Uvjet je dobro poznavanje engleskog jezika, a prednost članstvo u Lokalnoj akcijskoj grupi. Svoje sudjelovanje na radionici morate potvrditi do 14. ovog mjeseca u sjedištu LAG-a u Orebiću.
To je jedna od prvih akcija te Lokalne akcijske grupe u Dubrovačko-neretvanskoj županiji kojom se žele potaknuti kreativne sposobnosti mladih na ruralnim područjima u razvijanju poduzetništva i razvojnih projekata.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 10 Veljača 2014 08:06

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku