Srijeda, 07 Veljača 2018 13:31

Dan otvorenih vrata sutra u Aminess Grand Azur hotelu u Orebiću - prilika za zaposlenje na jednom od 70 otvorenih radnih mjesta

Napisao 
Ilustracija Ilustracija Foto: Aminess hotels & campsites

U Aminess Grand Azur hotelu u Orebiću sutra (četvrtak, 8. veljače) će se s početkom u 10 sati održati Dan otvorenih vrata Aminessa koji u susret turističkoj sezoni organizira tvrtka Aminess Hotels & Campsites koja posluje u sklopu hotelske grupacije Laguna Novigrad, a u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - ispostavom Korčula - Lastovo.

Ta hotelska tvrtka koja uz hotel u Orebiću ima i hotel Aminess Lume u Brni na Korčuli namjerava za sezonu zaposliti dodatnih 70 radnika, pa je Dan otvorenih vrata jedinstvena prilika za sve zainteresirane za rad u hotelijerstvu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji da se informiraju o zanimanjima koja se nude u ta dva hotela. Od poslova konobara, kuhara, recepcionara, sobarica, spremačica do pomoćnih radnika. O tome će ih obavijestiti stručni tim Aminessa. Inače ta velika hotelska tvrtka tijekom glavne turističke sezone u svojim hotelima i kampovima zapošljava više od 500 radnika.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 07 Veljača 2018 13:39

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku