Gospodarske vijesti iz Orebića i s Pelješca

Na 20. Danima hrvatskog turizma održanima u Bolu na Braču, novi ministar turizma Gari Capelli uručio je Sabini Mikulić nagradu 'Adrian' za obiteljski Boutique hotel 'Adriatic' kao najbolji mali i obiteljski hotel u zemlji.

Nedjelja, 16 Listopad 2016 13:22

Bespovratne potpore za pelješke OPG-ove

Devet obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na Pelješcu i Korčuli: Iva Levanta, Vatrena Pekića i Ante Radomiljca iz Janjine, Branka Radovića i Iva Violića iz Potomja, Josipa Šare iz Stona, Luke Matkovića iz Postupa, Marina Šale iz Žrnova i Ranka Surjana iz Vele Luke dobilo je po 15 tisuća eura bespovratne potpore kroz program 'Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava' Europskog fonda za poljoprivredu i ruralni razvoj.

Petak, 14 Listopad 2016 13:14

U tijeku ovogodišnja berba maslina

Na zapadnom dijelu Pelješca na kojem je za razliku od istočnijih područja u maslinicima izraženiji napad maslinove mušice nastavlja se berba maslina.

Turistička sezona na Pelješcu bliži se kraju. Na odmoru je još oko 700 gostiju, najviše njih 600 u orebićkoj općini u kojoj su još otvoreni hoteli Amines Grand Azur, koji posluje u sklopu hotelske kuće 'Laguna Novigrad', 'Bellewue' u sklopu HTP Orebić, obiteljski hoteli Indijan i Adriatic i manji hotel Vila Julija.

Srijeda, 05 Listopad 2016 11:10

Zatvorili 'Orsan' i 'Komodor'

Nakon hotela 'Orsan' koji posluje u sklopu HTP Orebić s ovogodišnjim poslovanjem završio je i hotel 'Komodor' u Turističkom naselju Perna u Kućištu.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku