Gospodarske vijesti iz Orebića i s Pelješca

Na jučer otvorenim Danima hrvatskog turizma, koji se u organizaciji Hrvatske turističke zajednice održavaju u Malom Lošinju, među dobitnicima nagrada našao se i orebićki Boutique hotel Adriatic.

Obiteljski obrt 'Natura Antunović' Anta i Jadrana Antunovića u Orebiću petu godinu zaredom za svoje je proizvode koji nose oznaku Hrvatskog otočnog postigao veliki uspjeh na Osmoj međunarodnoj izložbi rakije, pripravaka od rakije i octa u Kalinovcu u Koprivničko-križevačkoj županije.

Prema podacima Turističke zajednice općine Orebić na pelješkoj rivijeri jošje na odmoru 600 gostiju, 20% više nego u isto vrijeme prošle godine.

Prestižnu oznaku 'Hrvatskog otočnog proizvoda' koju je jedanaestu godinu zaredom dodjelilo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije ove je godine dobilo 14 proizvođača iz Dubrovačko-neretvanske županije za 36 proizvoda i proizvodnih linija.

Centar za rekonstruiranje i prodaju državne imovine pokrenuo je postupak prodaje državne turističke tvrtke Club Adriatic objavom javnog poziva za iskazivanje interesa za kupnju poslovnih udjela u tom trgovačkom društvu.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku