Gospodarske vijesti iz Orebića i s Pelješca

Obiteljski obrt 'Natura Antunović' Anta i Jadrana Antunovića u Orebiću šestu je godinu zaredom za svoje originalne proizvode koji odreda nose oznaku Hrvatskog otočnog proizvoda dobio brojna priznanja na 9. međunarodnoj izložbi rakije, pripravaka  od rakije i octa u Kalinovcu u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Nastavlja se berba grožda na Pelješcu.

Proteklog je vikenda, kako se i očekivalo, pojačan turistički promet na Pelješcu, gdje prema podacima općinskih turističkih zajednica u Orebiću, Stonu, Trpnju i Janjini sada boravi 12 500 gostiju, što je  nekoliko postotaka više nego prošle godine.

Proteklog vikenda, u petak, 2. ožujka prigodnom svečanošću i blagoslovom u Mokalu je otvorena vinarija obitelji Mikulić.

U Aminess Grand Azur hotelu u Orebiću sutra (četvrtak, 8. veljače) će se s početkom u 10 sati održati Dan otvorenih vrata Aminessa koji u susret turističkoj sezoni organizira tvrtka Aminess Hotels & Campsites koja posluje u sklopu hotelske grupacije Laguna Novigrad, a u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - ispostavom Korčula - Lastovo.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku