Gospodarske vijesti iz Orebića i s Pelješca

Jutros je u dvorani Općine Orebić održana edukativna radionica za turističke djelatnike - članove TZO Orebić. Marina Krističević - predsjednica Društva turističkih vodiča Dubrovnik i članica uprave Društva europskih turističkih vodiča (FEG) prezentirala nam je potencijale Općine Orebić iz perspektive iskusnog turističkog vodiča, te nas stručno povela u razgled dijela mjesta, kako bismo ga i mi još kvalitetnije prezentirali turistima.

Subota, 01 Ožujak 2014 13:11

Dvije glavne skupštine HTP Orebić?

Na sjednici Nadzornog odbora Hotelsko - turističkog poduzeća Orebić, dioničkog društva u državnom vlasništvu donesena je odluka o sazivanju izvanredne glavne skupštine društva za 4. travnja 2014. godine u 10 sati u hotelu Bellevue u Orebiću.

Turistička zajednica Općine Orebić poziva zainteresirane iznajmljivače privatnog smjetštaja da dana 03.03. (ponedjeljak) 2014. godine, dođu u dvoranu općine Orebić u Orebiću, u 14,00 sati.

Ministarstvo poduzetništva i obrta, zajedno s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA-om, Centrom za poduzetništvo DNŽ, Razvojnom agencija Grada Dubrovnika DURA-om, Obrtničkom komorom DNŽ i HGK županijskom komorom Dubrovnik organiziraju Predstavljanje programa bespovratnih poticaja iz ''Poduzetničkog impulsa za 2014. godinu''. Predstavljanje će se održati u tri grada, a nama je najzanimljiviji termin u Korčuli, u ponedjeljak, 10. ožujka u 11 sati.

Lokalna akcijska grupa LAG 5, koja djeluje na području Dubrovačkog primorja, Pelješca, Korčule, Mljeta i Lastova u suradnji s Međunarodnom udrugom Act Global sa sjedištem u Londonu organizira radionicu "Razvijanje društvenih i poslovnih poduzetničkih vještina za mlade u ruralnim područjima" od 17. do 24. travnja ove godine u velškom gradu Snowdonu u Velikoj Britaniji.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku