Gospodarske vijesti iz Orebića i s Pelješca

Lokalna akcijska grupa 'LAG 5' raspisala je natječaj za zapošljavanje administrativnog referenta udruge, s radnim mjestom u Orebiću, na pola radnog vremena.

Na Trgu bana Jelačića u Zagrebu danas je svečano otvoren Božićni sajam „Hrvatskog otočnog proizvoda“ gdje će Zagrepčanima i njihovim gostima, u razdoblju od 14. do 24.prosinca proizvođači s dalmatinskih otoka i poluotoka koji nose oznaku HOP /Hrvatski otočni proizvod/ nuditi svoje proizvode.

U proteklih 11 mjeseci na Pelješcu je boravilo 151 tisuća 417 gostiju i ostvareno milijun i 151 tisuća noćenja. Posjetitelja je bilo za jedan i pol posto, a noćenja za 2 posto manje nego nego u do sada rekordnoj 2013. godini. 

Nakon uspješnog nastupa na Međunarodnoj izložbi rakije i pripravaka od rakije u organizaciji Koprivničko-križevačke županije i na međunarodnom susretu vinara i vinogradara Sabatina 2014., na kojima je za svoje orginalne proizvode rakije i likere dobio 42 priznanja obrt Natura Antunović u vlasništvu Anta Antunovića iz Orebića imao je i zapažen nastup u Osijeku i Sarajevu.

Korčula, 8.12.2014. Jutros je u kavani Hotela "Korčula" održana 2. redovna sjednica PPS kluba Korčula & Pelješac - koji djeluje u sklopu projekta 'Hrvatska 365' a za cilj ima produženje turističke sezone na području  na kojem radi. 

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku