Gospodarske vijesti iz Orebića i s Pelješca

Utorak, 10 Veljača 2015 12:59

Novo vodstvo LAG-a 5

Lokalna akcijska grupa LAG5 održala je u nedjelju, 8. veljače svoju 3. izbornu skupštinu. Usvojene su izmjene i dopune Statuta udruge i izabrano novo vodstvo koje će udrugu voditi tijekom slijedeće dvije godine.

Općina Orebić obavještava sve poljoprivrednike, vlasnike OPG-ova i sve zaintersirane, kako će se u organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije u srijedu, 11. veljače u 18:30 sati u dvorani Općine Orebić

TU TZO Orebić kao naručitelj dokumenta Turistički plan razvoja stare jezgre Orebića s posebnim naglaskom na tematsko-interpretativni okvir kapetanskih kuća ovim putem finalni dokument daje na uvid svima zainteresiranima,

Srijeda, 28 Siječanj 2015 16:01

Pripreme za sezonu 2015.

Na Pelješcu su počele pripreme za predstojeću turističku sezonu. Naglasak je na promidžbi posebice u zemljama iz kojih dolazi najveći broj gostiju kao što su: Poljska, Češka, Njemačka i susjedna Bosna i Hercegovina.

U nedjelju, 18. siječnja u Kuventu u prostorijama Hrvatskog doma Viganj, Lokalna akcijska grupa LAG 5 održala je prezentaciju mogućnosti korištenja sredstava za poljoprivredu iz mjere 4  programa financiranja Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj - prvenstveno namijenjene financiranju poljoprivredne proizvodnje.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku