Gospodarske vijesti iz Orebića i s Pelješca

Četvrtak, 19 Veljača 2015 21:42

Zbor obrtnika Područnog odbora Orebić

Četvrtak, 19.2.2015. - Danas je u dvorani Općine Orebić održan Zbor obrtnika Područnog odbora Orebić, a na dnevnom je redu bio izbor predstavnika obrtnika u tijela upravljanja Udruženja obrtnika Dubrovnik.

Jelena Radovanović, direktorica TU TZO Orebić imenovana je nacionalni PPS klub pri Hrvatskoj turističkoj zajednici (HTZ) koji broji ukupno 45 članova iz cijele Hrvatske.

Utorak, 10 Veljača 2015 12:59

Novo vodstvo LAG-a 5

Lokalna akcijska grupa LAG5 održala je u nedjelju, 8. veljače svoju 3. izbornu skupštinu. Usvojene su izmjene i dopune Statuta udruge i izabrano novo vodstvo koje će udrugu voditi tijekom slijedeće dvije godine.

Općina Orebić obavještava sve poljoprivrednike, vlasnike OPG-ova i sve zaintersirane, kako će se u organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije u srijedu, 11. veljače u 18:30 sati u dvorani Općine Orebić

TU TZO Orebić kao naručitelj dokumenta Turistički plan razvoja stare jezgre Orebića s posebnim naglaskom na tematsko-interpretativni okvir kapetanskih kuća ovim putem finalni dokument daje na uvid svima zainteresiranima,

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku