Gospodarske vijesti iz Orebića i s Pelješca

Općina Orebić obavještava sve poljoprivrednike, vlasnike OPG-ova i sve zaintersirane, kako će se u organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije u srijedu, 11. veljače u 18:30 sati u dvorani Općine Orebić

TU TZO Orebić kao naručitelj dokumenta Turistički plan razvoja stare jezgre Orebića s posebnim naglaskom na tematsko-interpretativni okvir kapetanskih kuća ovim putem finalni dokument daje na uvid svima zainteresiranima,

Srijeda, 28 Siječanj 2015 16:01

Pripreme za sezonu 2015.

Na Pelješcu su počele pripreme za predstojeću turističku sezonu. Naglasak je na promidžbi posebice u zemljama iz kojih dolazi najveći broj gostiju kao što su: Poljska, Češka, Njemačka i susjedna Bosna i Hercegovina.

U nedjelju, 18. siječnja u Kuventu u prostorijama Hrvatskog doma Viganj, Lokalna akcijska grupa LAG 5 održala je prezentaciju mogućnosti korištenja sredstava za poljoprivredu iz mjere 4  programa financiranja Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj - prvenstveno namijenjene financiranju poljoprivredne proizvodnje.

Ove nedjelje, 18.1. u 16:00 sati u Hrvatskom domu Viganj u Vignju, Lokalna akcijska grupa LAG 5 održati će predstavljanje mjere 4 programa ruralnog razvoja.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku