Orebić.com.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.

Gospodarske vijesti iz Orebića i s Pelješca

Prema podacima Turističke zajednice općine Orebić na pelješkoj rivijeri jošje na odmoru 600 gostiju, 20% više nego u isto vrijeme prošle godine.

Prestižnu oznaku 'Hrvatskog otočnog proizvoda' koju je jedanaestu godinu zaredom dodjelilo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije ove je godine dobilo 14 proizvođača iz Dubrovačko-neretvanske županije za 36 proizvoda i proizvodnih linija.

Centar za rekonstruiranje i prodaju državne imovine pokrenuo je postupak prodaje državne turističke tvrtke Club Adriatic objavom javnog poziva za iskazivanje interesa za kupnju poslovnih udjela u tom trgovačkom društvu.

%PM, %30 %616 %2017 %15:%Kol

Početak berbe plavca malog

 Desetak dana ranije nego prošle godine počela je berba grožđa sorte plavac mali u vinogradima na Dingaču od koje se proizvodi mješavina naše najpoznatije i jedino još od 1964. godine međunarodno zaštićeno crno vino Dingač.

Prema podacima sustava E Visitor na području općinskih turističkih zajednica u Orebiću, Trpnju, Stonu i Janjini od početka godine do kraja svibnja boravilo je 13.667 gostiju i ostvareno 65.138 noćenja.

Stranica 1 od 19

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku