Orebić.com.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.

Gospodarske vijesti iz Orebića i s Pelješca

U Aminess Grand Azur hotelu u Orebiću sutra (četvrtak, 8. veljače) će se s početkom u 10 sati održati Dan otvorenih vrata Aminessa koji u susret turističkoj sezoni organizira tvrtka Aminess Hotels & Campsites koja posluje u sklopu hotelske grupacije Laguna Novigrad, a u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - ispostavom Korčula - Lastovo.

 Zagreb, 19. prosinca 2017. - Svečanom dodjelom nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“, u zagrebačkom Hotelu Academia završena je akcija ocjenjivanja najboljih programa i projekata u ruralnom turizmu.

Za razliku od prošle , ali i proteklih nekoliko godina u kojima su prinosi meda u pčelinjim zajednicama na Pelješcu i Korčuli zbog nepovoljnih vremenskih prilika gotovo potpuno izostali u ovoj godini pelješki i korčulanski pčelari ipak mogu biti zadovoljni makar i manjim prinosima meda.

Na 27. Međunarodnom susretu vinara i vinogradara 'Sabatina 2017' koji je od 2. do 5. studenog održan u Primoštenu, proizvođači s područja općine Orebić požnjeli su brojne nagrade.

Odlaskom posljednje skupine od 32 turista iz Južne Koreje, svoje ovogodišnje poslovanje zaključio je hotel 'Bellevue' koji posluje u sklopu Hotelsko-turističkoga poduzeća Orebić.

Stranica 1 od 20

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku