Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Lokalna akcijska grupa „LAG 5“ organizira svečano otvorenje centra „EUROPE DIRECT Korčula“ koje će se održati u petak, 11. studenog 2022. godine, u kino dvorani Centra za kulturu u Korčuli s početkom u 10 sati. Na svečanom otvorenju sudjelovati će Voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Ognian Zlatev, gradonačelnica grada Korčule Nika Silić Maroević, zamjenik ravnateljice DUNEA-e Bruno Bebić i voditeljica Europe Direct Dubovačko-neretvanske županije Antonija Odak.

Autoklub "Pelješac Racing" sezonu Prvenstva Hrvatske završio je dvostrukim slavljem u Kupu povijesnih automobila. Završnicom na Grobniku osigurao je prvo mjesto u poretku klubova, a Anto Prnić je još jednom pobjedom potvrdio naslov prvaka u ukupnom poretku, koji je i matematički već osigurao uspješnim nastupima u prethodnim utrkama.

Narodna knjižnica Orebić poziva na predstavljanje romana Raskrižje" hrvatske književnice i komičarke Marijane Perinić. 

Narodna knjižnica Orebić s velikim vas zadovoljstvom u Mjesecu hrvatske knjige poziva na predstavljanje slikovnice "Adrian i prekršeno obećanje" autora Ivana Šeparovića. Slikovnicu je ilustrirala Nela Daničić

U petak, 28. listopada, s početkom u 11:30h, na rivi u Orebiću održat će se primopredaja novog komunalnog vozila za odvojeno prikupljanje otpada orebićkom komunalnom poduzeću KTD 'Bilan'.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku