Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Sinoć je u Trpnju otvorena prodajna izložba rukotvorina pod nazivom 'Mirisi i okusi Trpnja' čiji su organizatori, a ujedno i izlagači, članice trpanjskog ogranka Lige protiv raka. Dio prodanih predmeta kao i cjelokupan prihod od lutrije koja je organizirana za ovu prigodu je išao u dobrotvorne svrhe!

Petak, 28 Lipanj 2013 19:24

Mladen Hazdovac na DUTV-u

Večeras u 20h na programu DUTV-a možete pogledati emisiju 'Lica grada' u kojoj gostuje mladi Orebićki umjetniki kamenoklesar Mladen Hazdovac.

U petak, 28. lipnja u vremenu od 7:30 do 15:00 sati bez opskrbe električnom energijom biti će mjesta Kučište, Viganj i Lovište.

Narodna knjižnica Orebić u četvrtak, 27. lipnja 2013. organizira druženje za djecu i mlade uz projekciju crtanog filma 'Voljeni doktor Martini"


U četvrtak, 27. lipnja 2013, s početkom u 10 sati Narodna knjižnica Orebić organizira druženje za djecu i mlade uz projekciju popularnog talijanskog crtanog filma "Voljeni doktor Martini". Crtani traje 40 minuta. 

"Još jedan sasavim običan dan u životu doktora Lelea Martinija...

U predgrađu Rima je naizgled mirno i obitelj je na okupu.
Unoseći osvježenje humorističnim pristupom u dobro poznati okvir talijanske doktorske serije, "Voljeni doktor Martini" prati profesionalni i privatni život uspješnog doktora Lelea Martinija u predgrađu Rima.
On je samac kojem u odgoju njegove djece (živahni sin Ciccio, tipična tinejdžerka Maria, trogodišnja ljubimica Annuccia) pomažu otac Libero, koji je uvijek spreman na šalu, kućna pomoćnica Cettina koja djeci predstavlja zamjensku majku, stari prijatelj Giulio, trgovac automobilima, te lijepa novinarka Alice, sestra Leleove preminule supruge. Dom doktora Martinija je uvijek ispunjen vedrinom i optimizmom, a svakodnevni problemi, komične situacije i izražajni trenuci nježnosti, mogu biti dobar primjer i nama kako prihvatiti sve što nam donosi život."
 

Dana 20.6.13. grupa francuskih gostiju agencije Club 3000- Prodintour iz Pariza posjetila je Pomorski Muzej u Orebiću. Ova posjeta bila je posebno zanimljiva jer je prvi put posjet bio zamišljen kao samostalno istraživanje gostiju po muzeju.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku