Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Dana 20.6.13. grupa francuskih gostiju agencije Club 3000- Prodintour iz Pariza posjetila je Pomorski Muzej u Orebiću. Ova posjeta bila je posebno zanimljiva jer je prvi put posjet bio zamišljen kao samostalno istraživanje gostiju po muzeju.

Viganj i Pelješac će od 8. do 13. srpnja biti domaćini Svjetskog prvenstva u jedrenju na dasci, točnije, u disciplini 'Formula windsurfing'. Viganj je domaćinstvo ove prestižne sportske manifestacije dobio u oštroj konkurenciji sa San Franciscom. Puni naziv Svjetskog prvenstva je 'Eset Nod 32 Antivirus Formula windsurfing 2013.'.

Evo nakon što smo ponešto odmorili od politike - još malo politike. S malim zakašnjenjem donosimo postizborno priopćenje predsjenika OO Hrvatske demokratske zajednice Tomislava Jurjevića, objavljenim na njegovom web sajtu prije nekoliko dana.

Ispred OŠ Orebić, započeli su radovi postavljanja optičkog kabela. Optički kabel se postavlja u svrhu uključivanja u pilot program e-dnevnik u koji se OŠ Orebić uključila kao 1 od 100 škola u Hrvatskoj. 

Izaslanstvo Općine Orebić položilo je jutros u 9 sati vijence na spomenik žrtvama antifašističke borbe na Obali pomoraca u Orebiću.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku